15 Haziran 2011 Çarşamba

'All About The Models'

Bunu dün gerçekleştirmem gerekiyordu,bugüne müsait oldum.Aslında böyle en sevmediğim şeydir birşeyin gününden sonra yapılması.İnsanların meşgul olduğu zamanlar olur öyle değil mi ? Evet fazla uzatmıyorum ve konumuza dönüyorum ! Konu 'All About The Models' ! Yani benim blogumu açtığımdan beri en sadık kaldığım paylaşımım.Bugünkü Süpermodelimiz Garret Neff.Kendisi 12 Nisan 1984 Wilmington,Delaware doğumlu.


Garrett Calvin Klein reklamlarından ve Calvin Klein yüzü olmasıyla tanınıyor.Models.com sitesinin yaptığı araştırmada 'Dünyanın En Başarılı 50 Erkek Modeli' içinde 36. sıraya girmeye hak kazanmış ki artık iyi midir kötü müdür bilemem.Ama ! 2009 yılındaki araştırmada ise 'En Başarılı' 2. model seçilmiş ki artık anlaşıldı demek ki başarılı.


Garret'ın annesinin babasının adı Deborah ve Wheeler.Avukat olan bir kız kardeşi var ve 7 tane çok başarılı kuzene sahip.Kensini Wilmington Friends School'a gitmiş ve bu okul bir nevi 'Islah Evi'ymiş.Çünkü Garret'ın küçük yaşlardan itibaren alkol problemi varmış.


Garret 2005'te Barbados tatili sırasında Miami İnternational Hava Alanında 'Click Model Managment' tarafından keşfedilmiş.Neff 2006 yılında Lagerfeld,Benetton,Abercrombie&Fitch gibi markalarla çalışmış.Ayrıca GQ,V Man,French Vogue,L'Officiel Hommes yayınlarında boy göstermiş.Geçen günlerde Blanco,Massimo Dutti,Trussardi,Nordstrom gibi markalarda çalıştı ayrıca.2010 yılında ise Click Model Managment'tan ayrılıp Wilhelmia Models'a,d'Men'den ise Why Not Model ajansına geçti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder