31 Mayıs 2011 Salı

'All About The Models'

Her hafta bir Süpermodelin yer alacağı 'All About The Models' bölümü yapacağım demiştim yaptım.Bugünkü Süpermodelimiz Tyson Beckford.Kendisi en çok 'Ralph Lauren' modeli olarak biliniyor.Tyson Beckford 1970 doğumlu ve amerikalı.
Tyson çok değişik bir gen yapısına sahip aslına bakarsak.Babası jameikalı ve panamalı,annesi ise çinli ve jameikalı.Kendisi Rochester,New York'ta büyümüş.En büyük hayali futbolcu olmakmış.Ayrıca kendisi LA Lakers'ta oynayan Ron Artest'in kuzeni.
Tyson 1995 yılında 'Man Of The Year' seçilmiştir ve aynı sene People dergisi tarafından 'Dünyanın en güzel 50 insanından biri seçilmiştir.Çalıştığı ajanslar Nous Model managment,İndependent Models.Ve America's Next Top Model,Make Me A Supermodel gibi yarışmalarda jüri üyeliğinde bulunmuştur.
Tyson'ın kişisel hayatına gelirsek Secaucus,New Jersey'de çok büyük bir kaza geçirip iki bacağının kırılmasına sebep olmuştur.Ayrıca 10 yaşında Jordan isimli bir oğlu vardır.Borucia's Bond,Zoolander,Shottas,Pandora's Box,Gully,Biker Boyz,Searching For Bobby,Gas,İnto The Blue,Dream Street,Kings Of  The Evening,Hotel California gibi filmlerde de baş rol oynamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder